temmuz_ Ben gebeliğimi ilk öğrendiğimden beri kız hissediyorum rüyamda kız bebek görüyorum o kadar gerçek gibi ki uyandığımda üzülüyorum 🥹 ama belirtilerim ilk hamileliğimde ki gibi o erkek
Hasreterel temmuz_ üçüncü gebeliğim normal tatlıyla arası olmıyan biriyim baya tatlı aşeriyorum ve iki oğlum var ikisindede tuzlu ve eksi şeyler yemiştim kız hissediyorum ben de nedense bu gebeliğimde 7.5haftalığım daha
temmuz_ Ben oğlumu hissetmiştim sürekli erkek bebek görüyordum bunda da kız görüyorum asla cinsiyet önemli değil ama öğrensemde hemen alışverişe başlasam diye sabırsızlanıyorum 🥲
Hedwig Kız hissediyordum kızım olacak ☺️ Ama kız istediğim için de öyle hissetmiş olabilirim onu bilmiyorum.
temmuz_ Hedwig ben kız istemiyordum aslında ama sonradan işte gebeliğimi öğrendiğimden beri kız hissi düştü içime 🥹 erkekte olsa kız da olsa sevinirim
inciitannessi temmuz_ gebeliğimi öğrendiğimden beri erkek hissediyorum 2 hafta sonra kontrolüm var öğrenirim inşallah rüyamda da erkek bebek görüyorum devamlı🫶🏼❣️
grapefruitella İlkinde erkek istiyordum ama kız hissediyordum kızım oldu. İkincide de öğrendiğimden beri net bir şekilde erkek hissediyorum ama iki kız kardeş olsunlar diye kız olsun istiyordum. Erkek olacak 😂 Hisleri tutturdum da ne istesem tersi oldu 😂
gencannee_ temmuz_ ben hamile olmadan önce kız bebek görmüştüm rüyamda kızım oluyordu çok tatlı bir kızdı şimdide kızım oluyor 🥹
temmuz_ gencannee_ bende gebeliğimi öğrenmeden önce kız bebek gördüm sonra gebelik isteğim de arttı biraz yalan yok sonra çok yoğun kız hissetmeye başladım rüyam da daha sık görmeye başladım
Guzelanniss temmuz_ hep erkek hissettim ve rüyamda da birçok kez erkek bebiş gördüm sonuç erkek bebiş 🥰🩵
temmuz_ Guzelanniss ooyyyy maşallah 🥹 ben de 2 haftaya kadar öğreneceğim ama bugün yine rüyama girmesi için konuştum kendisiyle kandırmak yok ama dedim bakalım bu gece bekleyeceğim benim de rüyalarım çok çıkar çok istediğimden mi bilmiyorum kız bebek görüyorum
Guzelanniss temmuz_ allah seni çok tatlısın 🤩😍o seni duymuştur kesin annesi allahım gönlüne göre versin sağlıklı sıhatlı inşallah ben hamile kalmadan 1 ay önce de görmüstüm rüyamda erkek bebiş emziriyordum kucağımda minnacıktı🥹 1 ay sonra da hamile olduğumu öğrenmiştim bence seninkide kız belirtilerin aynı olsa da değsebiliyor hem anneye malum olurmuş derler öğrenince bana da haber ver merak ettim şimdi 😁