emosunanasi arasmom0101 Oh be bir tek ben değilmişim kız inan bende tam o aylarda delirmişvesine acıkıyordum gece bile her uyanışımda bişeyler atıştırırdım . Görenler hep hamile misin tekrar demişti jsjsjsjsjs. Ama artık geçti bende bu durum sende de geçer .
arasmom0101 emosunanasi ay inşallah yaa aynı dediğin gibi göbek aldı başını gidiyor yaa çok üzülüyorum 🥹
emosunanasi arasmom0101 Hatta pasta börek tatlı filan çok yapıyordum o ara hatırlıyorsan belki . Şimdi ara ara yapıyorum genelde misafir için filan . Bir de beyaz ekmeği bıraktım tatilden döndüğümden beri tam buğday ekmeği yiyorum
kader_00_ arasmom0101 heeegg tam adamına denk geldin gercekten kız Allah sorar diye yiyorum inan başka niyetim olduğundan değil 🙄😅😅😅😅
arasmom0101 emosunanasi evet hatırlıyorum 😋😋😋 ben ekmeği bırakamam ki ben ekmeksiz yaşayamam ekmek yemezsem doymam 😂🤭
emosunanasi arasmom0101 Bende öyle ama ekmeği bırakmadım ki sadece tam buğday ekmeğine döndüm sende öyle yapabilirsin
arasmom0101 emosunanasi ben tam buğday felan anlamam bacım alacan sıcak ekmeği off yemeğe bana bana yicen 😂😂😂
emosunanasi arasmom0101 Bi diyetisyen bayan var Alişanın ğeogramına çıkıyor ara ara çok etkileyici hoş biriydi baya da izledim . Zaten dikkat etmeye çalışıyordum onu da izleyince beyaz ekmekten vazgeçtim