Guzelanniss Aşırı cips yemek istiyorum doktorum da kola cips yeme dedi bebisin göbüsü şişmeye baslamıs dedi ama şuan oturdum cips yiyorum engel olamadım kendime vicdan yapıyorum sonra da nolur yalnız olmadığımı söyleyin🙁
rumeysakulg Guzelanniss ben kaç haftadır şeker takibi yapıyorum şuan 37+5 çok şükür haftasıyla uyumlu gidiyor Sana tavsiyem tatlı dır böyle şeyleri çok istiyorsan ayrı bi öğünde yeme yemek arkası falan ye hem miden dolu olur az yersin hem normale kıyasla az etkiler
tugbaatrpnc2_ Guzelanniss bende ayni durumdayim bide benim unsilin direncik yuksek cikti yemekten kalktigim an tatli krizleri aburcubur krizleri diyette yapiyorum sekersiz fistik ezmesi muz tuzsuz kuruyemis yiyorum canim istedikce bu tatli krizlerinide onlemek icin sık sık ara ogun yapmak gerekiyormus
gzm123_ Guzelanniss normal doğum yapmak istiyorsan kısıtla ben de kısıtlamadım yedim cipsi çikolatayı 37. Haftada göbek çevresi 2 hafta önden gidiyor ve kilosu 3600 olmuş sırf bu sebepten sezeryana dönebiliriz dedi senin vaktin varken al önlemini 🥲
eee32 Guzelanniss En azından daha sağlıklı olanlardan Züber cips falan yiyerek azaltabilirsiniz bence
Guzelanniss rumeysakulg anladım teşekkür ederim herzmm yemiyorum ama arada engel olamıyorum kendime bebeğin göbeği şişmiş derken şeker olabiliceği anlamına mı geliyor bende de acaba ben şeker yükleme testini yaptırmayı düsünmüyordum
rumeysakulg Guzelanniss hiç belli olmaz benim suyum fazlaydı öyle anladım 28.haftada O günden beri dikkat ediyorum İlla test yaptırmak istemiyorsanız alet alıp bakın ama doktor bebeğin kilosunda birşey var demediyse yoktur herhalde
Guzelanniss tugbaatrpnc2_ anladım canım insan kendine engel olamıyor valla ya ama napalm bebişlerimiz için herşey dikkat etmsk lazım
Guzelanniss gzm123_ yaa evet bende normal doğum istiyorum henüz 25 haftalığız ben dikkat edeyim ozmn teşekkür ederim bilgilendirme için senin de su gibi kolay doğumun olur inşallah 🥰🙏