gunes2313 Sebepsiz interfilite 🫠 çatlatma iğneleri, aşılama, iki başarısı transfer üçüncüde olumlu çok şükür 🥲
kubra283546 mahperiii2 evet ikiside ilk denemede tuttu canım bahçecide tedavi oldum şuan dondurulmuş bir tane daha embriyom var.İlk defamı tedaviye başlıycaksın nerde başlamayı düşünüyosun
mahperiii2 kubra283546 evet ilk defa başlayacağım ama ilk olarak aşılama yaptıracağım olmazsa direkt tüp bebeğe geçeceğim aşılamayı fakültede tüp bebeği özelde yaptırmayı düşünüyorum özelde 3 defa da çatlama iğnesi yapmıştım olmadı
negna kubra283546 merhaba ilk transferle ikinci transfer arasını ne kadar oldu acaba. Üçüncü transferide düşünüyor musunuz
kubra283546 mahperiii2 aşılama bende ilk başta denemiştim futmadı bende inşallah seninki tutar. aşılama tüp bebeğe göre çok daha rahat
mahperiii2 kubra283546 bende tutacağını düşünmüyorum çatlatma iğnesiyle eş değer olduğunu düşünüyorum
kubra283546 mahperiii2 hiç belli olmaz aşılamayla çok pozitif sonuç alanlar var sizde onlardan olursunjz inşallh
gul_m5 simge9390 varikoselin ameliyatı var bu arada benim abimde de vardı ameliyat oldu çok şükür çocukları oldu benimde pmosum var bu arada siz onun için herhangi bir ilaç tedavi görüyor musunuz
simge9390 gul_m5 Eşim varikosel ameliyatı oldu çok şükür pmos için bi tedavi ilaç kullanmıyorum tüp bebeğe yöneldiğimiz için tüp bebek tedavisi gördük .
kubra283546 negna 4 sene ara var ama arada bir ameliyat geçirdiğim için bukadar uzak oldu aralığı 3.yüde emin değilim ama yaptırıcaz sanırım