semadoga Bugün 33+3 kontrolüm vardı doktor nst de çok az bir sancı gördü bebeğin kafası aşağıda olduğu için iğne yaptı ve PROGESTAN verdi böyle bir durum başına gelen var mı biraz tedirgin oldum
sahure11 semadoga bende aynı durumdayım ama bebeğim daha doğum pozisyonu almadı bekleyim burada bende çok tedirginim
sahure11 semadoga Stres yapmayın stres herşeyi tetikliyor bana kasılmalar gevşesin diye ilaç verdi hap onu kullanıyorum zaten bu iğnelerin etkisi bir haftaymış bir hafta sonra vucüttan atılıyormuş bir zararı yokmuş hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba
mlkhamide semadoga 4 gün hastanede yattım bir sürü ilacı bir süre kullandım bebeğim 41 de doğdu ve suan 8.5 yaşında. Bi de karnımdayken konusuyırdum daha erken gelme orda büyü vs diye etkisinin olacağını söyleyenler olmuştu🥹
semadoga sahure11 eşimin işi nedeniyle Ardahandayız maalesef burda hastane konusunda biraz sıkıntı yaşıyoruz
sahure11 semadoga Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah zamanında sağlıklı bir şekilde rahat bir şekilde doğum olur