zelalcik bekledigimmucizem Daha önce baya ilgisizlerdi şuan iyiler baya iligileniyorlar. Doktorunuz kim
Hasreterel bekledigimmucizem benim de üncü gebeliğim 6haftamda ilk defa gittim devlet doğuma baya kötü ilgileniyorlar iki oğlumuzda dünya doğum hastanesinde doğurdum biri 2016senesinde Biride 2019senesinde şuan 3aya kadar devletde takip yaptırcam sonra tekrar özel tek bir doktora gececem
akkoyun21 zelalcik Ben de D.Bakırda yaşıyorum normalde gebeliklerimde özele giderdim ama 3 aydır eşim yatalak ve çalışmıyor bu sebepten ben de devlete gidiyorum ama doğumu orda yapmaya cesaret edemiyorum şuan düşünceler içindeyim 😔
bebee1 @bekledigimmucizem normal muayene icin iyi ilgili doktorlar var ama dogum hakkında aynı şeyi söyleyemiyecem dogurmadım ama pek iyi şeyler söylenmiyor çok şahit oldum
bebee1 @bekledigimmucizem rahatsızlıgmdan dolayı iki üc gece yatışm yapıldı ve ilgi muamele hic yoktu nerdeyse zaten o kadar yogun ki ebeler hemşireler canından bezmiş durumda başlarından salıyorlar
bekledigimmucizem bebee1 yaa özel hastanelere de insan artık güvenemiyor malum olaylardan sonra ne yapacağız bilmiyorum