Kızlar bugün perinatolojiye gittim 32 haftalık hamileyim bebeğim 4 hafta geriden geliyormuş detaylı ultrasonda da böyle çıkmış ama bana hiç bişey dememişlerdi. Ben geçenlerde de acillik olmuştum başka bir hastaneye gittim orda ki kadın doğuma yönlendirildim araştırma hastanesiydi herşeyin gayet iyi olduğunu haftasıyla uyumlu olduğunu söylediler ki bu zamana kadar hep bunu söylediler bir anda bu neden oldu anlamıyorum. İlk hamileliğimde de bunu yaşadım 36. Haftam bitince doğuma alındım. Doktor bugün yine 37. Hafta da doğuma alırız dedi. İlk bebeğimde kilo eksikliği dışında dedikleri hiç birşey çıkmamıştı doktorların gayet sağlıklı sadece zayıf bir bebek olarak doğmuştu ama dedikleri kilonun üstünde doğmuştu. Şimdi bu bebeğimde de aynısını yapmak istiyorlar ama ben napıcağımı bilmiyorum hiç gitmeyip kendi sancımı beklesem bu sürede bebeğe bişey olursa kendimi asla affetmem. 37. Haftada doğumu kabul etsem yine bir parça doğucak bebeğim bana bir akıl verin ben napıyım çok kararsızım. Birde suni sancı meselesi var tabi gerçi sadece fitille doğum yaptım ilk doğumumda ama çektiğim sancı çok şiddetliydi bunda hep kendi sancımla doğum yapmayı istiyordum yine aynı süreci yaşamak da korkutuyor beni 😐 ben napıcam sizin fikirlerinize göre hareket edicem muhakkak daha tecrübeli annelerimiz var bir hata yapmak istemiyorum bana bir akıl verin kızlar ♥️