senosu Haftaya gireceğiz daha gelmeye niyeti yok. Hem korkuyorum doğumdan hem de bir an önce doğsun istiyorum siz de durumlar nasıllll ??
yeliz1923 senosu Valla 38+1 oldum 3.normal doğumum olavaln2 cm açıklık var kanala girmeye başlamış ama ne zaman gelir bilemem 😬😁
Gamze-06 senosu nasıl imreniyorum sizlere bi bilseniz ☺️ inşallah o haftaları görürüm gelmesine gün sayarım
yelzf senosu ben de 37+3 üm. Son 18 galiba. Ama artık gelsin istiyorum. Sancılar düzenli değil. Açılma var mı bilmiyorum cuma günü çatı muanesinde belli olur umarım. O kadar ağırlaştım ki yürüyemiyorum bile. İnşallah sağsalim kucağımıza alırız 🙏🏻
senosu yeliz1923 hey maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim ilk doğumum ve aşırı korkuyorum ya doğuramazsam diye 😅
senosu Yaradanisterse yani doktorum nst bile girdirmedi beni 27 eylüle kadar bekleyeyim 27 eylülden sonra gel bakalım dedi. Doğal seyrine bırakıyor galiba
uykucukoalaanrs 39 oldum hiç sancım yok 41 e kadar bekliyoruz gelmezse suni sancı verilecek her şey yapıyorum gelmesi için ama yok
ayse988 uykucukoalaanrs benim doktorum da 41 e kadar bekleyebiliriz dedi ama ben pazartesi suni isteyeceğim o zamana kadar gelmezse inşallah kendi gelmeyi seçer
ayse988 senosu 39+6 tık yok çok rahat kızım Maşşallah 😂her gece diyorum bu gece başlayacak sancı ama maalesef hayırlısı
senosu ayse988 suni sancıya çok zor diyorlar o yüzden günüm dolmadan gelsin istiyorum. Kendi sancımla bile başa çıkabilir miyim bilmiyorum çünkü. 🥲 Allah hepimize güç kuvvet versin
ayse988 senosu amin inşallah günü dolunca da suni veriyorlar her türlü ben beklemeyi düşünmüyorum tabi doktorum daha iyi bilir