yenimacera hicran2531 yok merak etme bu ikinci benim Allah nasip ederse ilkinde hiç bir belirtim yoktu sadece salçalı yemeklerin kokusu midemi bulandırıyordu yoksa kendiliğinden gelen bir bulanma olmuyordu her hamilelik değişik şekil A ben 😊
yenimacera momsibel canım çok teşekkür ederim 😍 inşallah Rabbım sanada yaşatsın ve bize haberlerini ver 🤲
momsibel yenimacera amin amin inşallah nasip olsun bana da ve buradaki bekleyen herkesede 🥰❤️ buralar hamilelik haberi ile dolsun artık
Miracle_1 yenimacera ya ne güzel doğum günü hediyesi olmuş sana 🥰inşallah darısı bana bakalım güzel haber alırsam haber vermeyi isterim bende 🙏🏻
emine136 yenimacera aaaa çok sevindim kız allah bağışlasın sana sağlıkla al kocağına canım Darısı başıma inşallah bende bu ay hamile kalırım 🥳🤗🤗
yenimacera Kızlar doktora gittim kadın doğum doktoruna şuan çok yeni diyor 1 2 haftalık o yüzden 2000 leke çıkması lazım ki kese görünsün diyor .. Yanii bir sorun yok demi bu değer yükseliyor demi gebelik var ama şuan değerin az kesen gözükmüyor diyor
Esra-135 yenimacera Hayırlı olsun ben de az önce post açtım benim ki yerlesme lekesi mi anlayamadım bir bakabilir misiniz lütfen arkadaşlar? 🙏
deniz5429 deniz5429 hayırlı olsun canım allahim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah 🥰🙏
birmercimekmeselesi yenimacera yaaaa hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim 😍😊🌹