116532 Kızlar lucina lily mi yoksa prego jasmine mi ikisi arasında kararsız kaldım bu ıkısınden birini kullanıpta memnun kalan varmı ya da öneriniz hangisi olur
momhazal_ 116532 bende 2 gün önce Lucina Lily aldım henüz kullanmadım tabi ama çantayı incelediğimde baya hoşuma gitti. çok gözlü, termal gözü büyük, kumaşı vs. çok kullanışlı duruyor şimdilik
uykucukoalaanrs 116532 ben lucina lily aldım çok güzel kaliteli termal gözü icindeki cepler vs çok iyi her şey düşünülmüş
burcuusu 116532 ben oyshodan aldim. Cok saglam cok guzel. İkinci bebegimede onu kullanacagim simdi :) aldigim gibi duruyor resmen. Ve tatillerde vs suan bile onu kullaniyorum
2prens1prensess Trendyoldan bunu aldım. Daha kullanmaya başlamadım ama anne çantasını hastane için bebeğe doldurdum çok kullanışlı geniş. Sırt çantasının içide yeterince Kullanışlı ve kaliteli duruyor
116532 momhazal_ o zaman bende lucina alırım çünkü benim içinde kullanışlı geniş olması lazım teşekkürler ☺️
burcuusu 116532 kaliteli olsun senelerce gotursun sonra bebegim olur kullanirim diyorsaniz mantikli ama bence :) bide soguk tutma yeri falanda var biberon icin. Siz bilirsiniz tabi yine❤️