denizannee Busra0550 ilgilenmeyeni denk gelmiştir size belki. Ben sadece testler için gittiğim için oldukça memnunum. 🌸
MonnaRoza Mervenin 270 lira muayene ücreti. Biz iki haftada bir gidiyoruz ikincisinde ücret almıyor. Yani ayda bir kez 270 lira ödüyoruz.
MonnaRoza Mervenin rica ederim. Doğumla ilgili konuşmadık henüz daha 12. Haftada olunca zaman var diye düşündük🙂 ama ameliyatlarını ve doğumlarını Kozyatağı central hospital de yapıyor
Mervenin Ebratc central hospitalde yaptırıyor doğumları diye biliyorum ama doğum ücretlerni merak ediyorum bende
Tomurcuk18 Mervenin MonnaRoza Normal 4000 Sezaryen 4500 diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam eger 😁🙈
Ezgi1989 Busra0550 ben özel muayenehane ye gidiyorum doktorum çok iyi sarıgazi de istanbul en iyi 5kadın doğumcu arasnda gösteriliyor ve nezaman gitsem şehir dışından dahi hastası var nurdan öztürk yazıcı bi bak istersen
MonnaRoza Tomurcuk18 bu ücrete doktorun parası da dahil miydi? Benim tüp ameliyatımı yaptı Bülent bey central hospitalde hastaneye 4 bin doktora da 3 bin lira ödemiştik kasım ayında.