HappyMom Sadece indirim ve kampanya duyurusu paylaşabilirsiniz. 🛍️ Haricinde yapılan yorumlar silinmektedir. 🌸
mamymir HappyMom tefal 3 lü Büyük bıçak trendyolda indirimde 400 e geliyor çok şok iyi ikili alımda kuponu da var
esratlaras Amazonda 100 tlye 200 var ve 100 tl de prima ile dusuyor bebek bezi ve islak mendil cok uyguna aldim.
dilanaydiin gratiste bugün %50 indirim var online da bakabilirsiniz tüm bebek bezleri bebek yağları pişik kremleri şampuanlar indirimde sabah prima 70 li bezi 400 tl ye aldım
mnnak Migrosta 12 13 14 eylüle kadar bebek bezlerinde bir alana bir bedava fırsatı var anneler sakın kaçırmayın özellikle canbebe marka öneriyorum
Betulnur61 Antalya Erasta Ebebek mazasında Dr.Browns anti kolik üçlü biberon bir adet emzik ve temizleme fırçalarının bulunduğu set 951 tl ye düşmüş Fırsat reyonunda
demetaa hepsiburadada avent ürünleri (hepsiburada satıcılı olan) bana uygun gibi geldi kızlarr, bilen bi kontrol etsin gerçekten uygun mu😂 çünkü ben tecrübesizim henüz almadım bende bekliyorum
zuzu_59 demetaa satıcı olarak hepsiburada Stok yok gözüküyor. dün ebebek teydim ve Philips avent emzikler 520-530 tl flandı. Ona göre bakabilirsin
panikanne_ demetaa 1000 TL’ye de 150 tl indirim vardı iki gün önce devam ediyor mu bilmiyorum ama ben emzik ve antikolik biberonunu aldım diğer yerlerden daha uyguna geldiğini düşünüyorum
demetaa zuzu_59 aaa şimdi baktım, beğenilenlerimde duruyor satıcı da hepsiburada stok var, emzik 497, biberon da plastik 0+ ay olan535,50 ☺️
bslc12 hatiiicce ben de bu aralar hepsiburada tercih ediyorum, kupon da olursa çok daha uyguna geliyor 🙏🏻 2 hafta önce avent emzik 390’a almıştım. Birde alışveriş yaptıkça bakiye birikmesi çok avantajlı oluyor
falbay My rabbit leke çıkarıcı kullanan varsa kendi sitesinde %40 indirim var şu an. Adet 294, ikili 534 tl’ye düşmüş
falbay havvankr ben kullanmadım daha bebişim doğmadı ama buradan çok kullanan duydum o yüzden yazayım dedim