aysesmom Kızlar, anadolu yakasında oturuyorum detaylı için perinatoloji bölümüne randevu bakıyorum bütün doktorlarda detaylı bakılmamaktadır sadece riskli gebeler notu var avrupayada baktım bari bulursam giderim diye avrupadada aynı bulan yaptıran varmı??
starszeynep aysesmom Avrupa yakası kanuni hastanesinde perinatoloji polikliniği 2 Alev hanım bakıyor detaylı usg’ye ama randevu bulabilir misin bilemiyorum ben başka bir doktora alıp gittim dün kendisinin bakmadığını ve sadece bu doktorun baktığını söylediler.
_Feslegennn__34 aysesmom önce yeşil alan açılması lazım açıldıktan sonra kolay bulunuyor kadın doğuma söyleyin açsınlar
starszeynep aysesmom Doktor allahtan anlayışlı çıkıp baktı ama bazı göremediği yerler için tekrar randevu almamı söyledi, dün hiç randevu yoktu bu sabah tam 10.00’da mhrs’ye girip hemen alabildim bu şekilde yaparsan bence randevu bulabilirsin. Bir de bazı anneler çam sakurada bakıldığını yazmışlar ama orası hakkında bilgi sahibi değilim ne yazık ki.
aysesmom _Feslegennn__34 İlhan varank hastanesine gidiyorum bugün söyledim ama kendiniz bulacaksınız biz açamıyoruz vs dediler
fikretbaciniz aysesmom evet bakılmıyor diyor ama bakıyorlar cnm ben iki çocukta da detaylıyı orda yaptım