anonim211 7+2 hamileyim dün sağlık ocağında kayıt yaptırırken hemşire daha erken ama antibiyotik alerjin olduğu için aşının zamanı geldiğinde ilk dozunu hastanede vurun dedi antibiyotik alerjisi olup tetanoz dokunan var mı
Selissss37 Sefaks grubuna var benim birşey olmadı. Tetanoz için de haftanız küçük daha ayrıca telaşe etmeyin zamanı geldiğinde böyle tedirgin hissederseniz zaten kalbiniz otomatik sizi hastanede olmaya teşbik edecektir.
anonim211 Selissss37 zaten hemşirede daha erken ama bilgin olsun dedi benim hangi antibiyotikler olduğu belli değil işte bir tedaviye başladığımızda deneme yanılma gidiyoruz malesef hemşireler başımda bekliyor reaksiyon olduğunda müdahale ediliyor ilaç olarak sadece agumentin kullabiliyorum mesela platin ameliyatı olmuştum onda bile on tane ilaç değiştirildi
Selissss37 anonim211 anladım benim belirli olduğı için, gecmis olsun en iyisi hastane o halde doğumdan sonra da uygun anınızda kesinlikle alerji testi yaptırın deneme yanılma cok zor iki kez reaksiyon yaşadım Allâh korusun zor
anonim211 Selissss37 evet malesef zor yaşadığım şehirde alerji bölümü yok şaka gibi memleketimde de gittiğimde alerji bölümü doktoru yoktu şansıma bir türlü denk gelmedi yaptırmak gerekiyor ama hamilelikte de yapmazlar sanırım
Selissss37 anonim211 ben çam sakura da yaptırmıştım öğrenciyken hamileyken yaparlar mı bilmiyorum bende aslen Kastamonu luyum bizimde malesef öyleydi.
feyzaklc Benimde penisilin grubuna alerjim var hiç böyle bir şey demediler sağlık ocağında vuruldum bir sorun olmadı benim