meryem200 Kızlar hamileyim kaşıntım var karaciğer enzimlerim yükseliyoo doktor dahliyeye gönderdi o da gastrolojiye gönderdi o da asagidaki ilaçla tedaviye basliyicaz dedii bu durumu yasiyan var mii
elifustundag meryem200 merhaba değerleriniz kaç safra asidi değerinize de bakıldı mı ilacı kaç doz yazdılar ?
Zzeliha meryem200 kaşıntın nasıl tam olarak tarif eder misin bende de var geceleri özellikle kol ve bacaklarda 28 haftaligim bide
meryem200 elifustundag alt 374 ast 156 safra asidi 13 ama safra yüksek değil dedi karaciger enzimlerim yüksek ursactive 500 mg verdi günde 3 kere kullan dedi
meryem200 zuzuuw kaşıntım 21.haftada basladi önce vücudum kasindi sonra ayak altim ve avuc icleri gecleri cok kaşinmaya baslamisti
meryem200 Zzeliha ayaklarim altı kaşınıyo yanıyo avucumun icide öyle vücudum çok kaşınıyoo gittin mi doktora çok kaşıntin varsa git test yapsinlar
Zzeliha meryem200 sadece kol ve bacaklarda benimkisi akşam olduktan sonra basliyo gündüz bişey yok yanma falan olmuykr ama daha ggitmedim bunun için dr a bazen bendd gitsem mi diye düşünüyorum açıkçası
meryem200 Zzeliha benimde başlarda kolarım ve bacagimdaydi sonra dan ayaklarım basladi ama kaşinti zaten oluyomuş hamilelikte vücut çatlamaya basliyormus
Zzeliha meryem200 evet çok kotu bir durum kaşıntı ben ilk gebelikte hiç başıma gelmemişti bunda neye uğradığımi şaşırdım 😂 bir an önce dogurssk da dengemiz yerine otursa