anonim211 Denizz44 bu konuda hiçbir fikrim yok ama şunu biliyorum genetiğe gönderilmiş embriyo bile bazen tutmayınca tutmuyor birçok faktör var bence tüp bebekte en önemli şey moral ve sabır doktorunuz size uygun yöntemi seçecektir
Kelebekkkk34 zeyzeynur evet embriyo için çok maliyetli ona bişey demiyorum ama anne babadan istenmiş canım devlet hastanesi sadece koldan kan alarak yapabiliyo
zeyzeynur Kelebekkkk34 yok ben ondan bahsetmiyorum zaten embriyolara pgt yapılmasından bahsediyorum ben özelde yaptırdım bizden öyle bir şey istenmemişti
Kelebekkkk34 zeyzeynur ben de özelde yaptırdım bizimki istedi doktordan doktora değişiyo demekki ama dediğim gibi iyi bişey yani pıhtılaşma olduğunu öğrendim. Embriyoya yaptırmak gerçekten çok maliyetli Allah herkesin yardımcısı olsun
Kelebekkkk34 Denizz44 onu hiç bilmiyorum canım bizden istenmedi inşallah embriyolara gerek kalmadan hallolur. Bizim de 1 buçuk ayda çıktı sonuç o sırada rahmin dinlenir hemen randevu al istersen zaman kaybı yaşamazsın
zeyzeynur Kelebekkkk34 amin inşallah canım bende pıhtılaşma testi de yaptırmadı doktorum hep kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım bu süreçlerde. Genel olarak çok maliyetli Allahım herkesin yardımcısı olsun ya hem maddi hem manevi çok yoruyor🤦🏻♀️😢