ekinci7227 Eftelya16 ben yazacaktım daha batman yokmu diye araştırmaya mı giriyorsun canım memnun olduğun doktor varmı acaba
Eftelya16 ekinci7227 özele gidiyorum yaşam hastanesinde hayrettin beye hangi mahalle acaba ? Araştırma hastanesine gittim ama hiç memnun kalmadım bebekle ilgili bana birsey demediler eşimi almadılar ben kalkıp üzerimi toplarken hemen bir kadın aldılar içeri kadın sedyeye çoktan yattı bile sorduklarıma cevap vermedi kendi sekterine anlatıyor bende anladığım kadarı ile dinledim
bebekisteyen skyramom çok yakın bize Yok canım Gülcan hoca’ya gitmiyorum Musa Bey görünüyorum devlet takipçiyim
ekinci7227 Eftelya16 aynı bende öyle oldum canım iki defa oraya gittim aydınlık evler mah oluyor ben pek bilmiyorum da Gaziantepliyim ben buraya gelin geldim evet orayı biliyorum muayene ücretleri baya pahalı ozellerin ya aradım yoksa geçen sene zeyzep Ercan var ona gitmiştim özel batman hastanesi kapanmış oda sanırsam şimdi Zilan hastanesine geçmiş hastanenin ismini yanlış bilmiyorsam
esratlaras Ankara ❣️ Ankaralilar hangi hastaneye gidiyorsunuz memnunmusunuz? Ben 35. haftadayim 19 gün kaldı bu 3. sezeryanım olacak dua edelim birbirimize kizlar hamislerin duasi kabul olur. Hepimizin su gibi agrisiz kolay dogumu olsun insallah