Ya kızlar daha önce buraya da yazmıştım kan değerlerim çok kötü geldi, tahlili sağlık ocağında verdiğim için sonuç sırası da alamadım 10.30/12.30 arası sonuç bakıyor bende 11.40 gibi doltorun kapısındaydım kapı kapalıydı 12ye kadar bekledim gelen giden olmadı sonra gebe takibe sordum hastası bittiyse erken çıkmıştır belki dedi. Hastaneden çıkarken koridorda karşılaştık doktorla, hocam size sonuç göstermeye gelmiştim ama çıkmışsınız dedim “bu saatte gelirsen çıkarım tabi” dedi bende 20 dakikadır kapıda bekliyorum yeni gelmedim dedim "yapabileceğim bir şey yok 13.30da gel bakarım sonucuna dedi suratıma bile bakmadan döndü gitti o kadar sinir oldum ki, iyi doktorlar arasından bir tek ona randevu bulabiliyorum diğerlerine daha hiç randevu bulamadım, randevusu açık olanlar da iyi doktorlar değiller bunun da gitgelleri bitmiyor. İlla maaşlı çalışanımızmış gibi mi davranmak gerekiyor, insan gibi davranınca niye adam yerine konmuyoruz. 4 yaşında çocuğum var nasıl 1.5 saat bekleyeyim ben hastanede, mecbur bir dahaki hafta bir daha gelicem onda da doktor poliklinikte olursa şansıma😮💨