berfi06 Kızlar 37+5 im sancılarım hafif var, dün doktora gittim nst de sancım çıktı yatış dedi kabul etmedim ,evde sancımı nasıl arrttırabilirim
fdegirmencii berfi06 hurma yiyebilirsin pilates topu varsa onun üzerinde hareketler yapabilirsin ılık bir duş yardımcı olur çömelerek kalçanı ileri geri yapabilirsin
reyhanar berfi06 yaaa bende 37 haftalığım uzun zamandır sancılarım oluyodu ama yalancı sancı bugün kontrole gittim iki tane yüksek sancı gördü doktor alttan muayne etti 1 cm açıklık var dedi başını elliyorum bebeğin dedi 4 saat sonra acilde tekrr kontrole gel dedi gittim yine 1 cm di yine alttan baktı nişan su gelişi yok yine gel 4 saat sonra dedi aka gitmiycem sürekli alttan bakıyorlar ben ne yapmalıyım acaba açıklığımın büyümesini kendi haline mi bıraksam yürüyüş pilates topuyla falan hareket mi yapsam kafam çok karışık
Gamze-06 berfi06 doğumun başlaması için sancının 5 dk da 1 e düşmesi gerekiyor açılmanız varmı onu kontrol ettirmeniz lazım
busrabaskal reyhanar youtubede egzersizler var onları yap bence ve 5dk 1 e düşene kadar gitme ha suyun gelirse bu süreçte vakit kaybetmeden gitmen lazım
berfi06 Bende pek bilmiyorum açılma için hurma yiyin diyorlar ,sürekli yürüyüş falan diyorlar benimde ilk gebelik
Gamze-06 berfi06 ben Ahmet erdem hocaya gidiyorum Gazi Üniversitesi hastanesinde doğum yapacağım Allah nasip ederse
Gamze-06 berfi06 Ahmet hoca abdominal serklajımı gazi hastanesinde yaptı ekibi hemşiresine kadar aşırı ilgiliydi ilk yürümemde bile yardımcı oldular aşırı şaşırdım. Ben hocanın muayenehanesine gidiyorum kontrollerimde hastanede hasta bakmıyor işlemler gazi hastanesinde yapılıyor. Doğumu hiç konuşmadık anlaşmalı olduğu hastanedemi yoksa gazidemi diye ama ilk tercihim gazi hastanesi