minik_kelebek3 Kızlar devlet hastanesinde takiplisiniz diyelim bi anda sancınız geldi doğumunuz başladı plansız oldu randevu alıp mı gidiyorsunuz yoksa gittiğiniz hastanenin acilinemi gidiyorsunuz nasıl oluyor süreç
beautiful_ minik_kelebek3 benim gittiğim eğitim ve araştırma hastanesi acil kadın doğum bölümü var direk oraya gittim sonra doğumhaneye yönlendiriliyorsunuz
MorKelebek54 minik_kelebek3 acile gidiceksiniz oyle bisey olursa. Randevu bulmak cok zor aylik kontrole bile randevu bulunmuyoken acil dogum da nasil buluncak
minik_kelebek3 beautiful_ orda takipli deyilsekte gitsek alıyorlarmı yoksa başka takipli olduğun hastaneye mi gönderiyorlar
brkyds minik_kelebek3 ben sakurada takipliydim suyum geldi acile gittim o sırada acil çok yoğundu takipli olmayanları almadılar doğumhanede yer yok diye insanlar öyle ortada kaldı valla
allyslife minik_kelebek3 hastaneye göre değişiyor sanırım, almayanlar da oluyormuş ama kuzenim özel takipliydi, bir anda doğum başlayınca eah’e gitti hemen aldılar
aycabrk06 Acile gidiyorsun benim dogum yaptığım hastanenin acil kadın doğum bölümü var onlar seni yönlendiriyor
gamzeakarsu17 minik_kelebek3 eğer yakınlarında kadın doğum hastanesi varsa 24 saat doktor oluyor benim haftasonu tutunca merkeze kadın doğum hastanesine yönlendirdi acildeki doktor takipli olduğum doktora doğum yapmak nasip olmadı
Busranur_mnts minik_kelebek3 şehir hastanesinde kadın doğum acilden giriş yaptım doğum için muayene vs edip yatış imzalatıp doğumhaneye geçtik
gurbette_bir_anne minik_kelebek3 Kadın doğum aciline gidiyorsun ordan muane ediyorlar sonra gelip seni doğuma götürüyorlar benim süreç böyleydi