DuyguK Arkadaşlar koltuk altımda egzama gibi sivilce gibi bazı seyler var tam tabir edemiyorum benm gibi olan var mı kasıntı yüzünden mi oldu bilmiyorum ama kıpkırmızı Cuma günü uzman dr. Gideceğim ama içim rahat değil ...
FHKK DuyguK egzama ise malesef krem falan vermiyorlar canım benimde ellerimde çıkıyor zamanla geçiyor
Sinem21 DuyguK hamilelikten önce vardı ama hamilelikte daha da fazlalaştı çıkıyo krem sürüyorum geçiyo 2 gün sonra tekrar cıkıyo doğurana kadar böyle devam eder herhalde 😅
Eyll_kuzu DuyguK canım istanbuldaysan Küçükköy duygu hastanesinde dermatoloji doktoru Dr. Şefik bey bu tür durumlarda karışım yapıyor ve teşhisleri çok iyi tavsiye ederim
FHKK DuyguK henüz bende doğurmadım 😂 Ama baharatlı yiyeceklerden uzak dur onlarda tetıklıyor egzamayıı
Zynpkya DuyguK benim de göbegimin kenarlarında var sivilcemsi hiç kaşımadım ama alerji olmuş gibi derimde döküntüler ve kızarıklıklar oldu doktor bepantol kaşıntı ve kizariklik geçirici kremini ve cilt bakım kremini verdi bir de losyon verdi o losyonu da perspektifini okudum da egzama ve kizariklik içinmiş iki gündür kullanıyorum rahatım daha doğal birşey istersen ben bu kremlerden önce bizim kendi urettigimiz zeytinyağı kullandım o da çok rahatlattı
oglumvebenn DuyguK benim de ellerim kollarım daha doğrusu nereye dokundan kaşınıyor, egzama dedi doktor, bepantol onarıcı bakım merhemi sürüyorum , dokunmadığım zaman iyileşiyor, kaşıntıyı kesiyor👍🏻
DuyguK Sinem21 yaa cok feci bişi göbegimdede aynı dediğiniz gibi kızarıklık var rabbim bencillerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
DuyguK Zynpkya Bnde zeytinyağı bebe yağı kullandım ama kaşıntı azaltıyor sadece geçirmiyor cildiyle doktorunuz mu verdi krem ve losyonları acaba yoksa kadın Doğum doktorunuz mu ?
Zynpkya DuyguK kadın doğum doktorum cildiyeye yönlendirdi cildiye verdi kadın doğum doktoruna reçeteyi gösterdim bunları kullan geçmez dağılırsa karaciğerine baktircam dedi
DuyguK Eyll_kuzu maalesef adanadayım buradaki uzman bi doktora gidecgm inş Cuma günü artık dayanılmaz 😖 kaşıntı
oglumvebenn DuyguK içeriği temiz, ben bebeğim için de bu markanın ürünlerini kullanmayı düşünüyorum ☺️
adey benimde egzamam var , tüm vucutta nerdeyse su deyince hemen kasinir Nemlendirmek icin de MUSTELA stelatopia kremini kullaniyorum hem yatistiriyor hemde geciriyor hemen cok memnunum . birsürrü krem denedim en cok bundan memnun kaldim ..