Katree Bfhvcffesra 33 haftalık hamikeyim doktorum ilişkiye girmek yasak dedi bana herhangi bir riskimde Yok çok şükür
ebru23 Bfhvcffesra 34 .haftadan sonra birakin dedi 37. haftada risk kayboluyo benim hic bi srunum yok
Katree Bfhvcffesra bende enfeksiyon var ilişki esnasında idrar yerinde yanma oluyor dedim zaten artıj ilişki yasak dedi
Dorukunannesi95 Doktor risk yok derse eger girmek faydalıymış oyle okudum hep cabuk açılıyormuş doğum hizli oluyormuş
Katree Dorukunannesi95 aynen son hafta ilişki Rahmi yumuşatıyor ve Doğum kolay oluyormuş spermin yumuşatma özelliği varmış
EceAydn Katree açılmayı sağlıyor, son zamanlarda doğumu kolaylaştırıyor cinsel ilişki. Bazı doktorlar belkide bu yüzden riske girmek istemiyorlar mı acaba bilmiyorum ki. Yani bir şey olursa, ben dememiştim dememek için 😁
bossberna 39.haftadayız biz hala devam ediyoruz sıkıntı olmuyor doktorunuzun dediği önemli tabi sorun yoksa devam 😀
Katree EceAydn arkadaşıma da aksine doktor Doğuma yakın devamlı yapın ilaç gibi düşün demiş arkadaşımda yapmış hiç acı çekmedim dedi☺️