ecemcbg Merhaba , bugün 7 haftalık olmam gerekirken doktor 6+3 ile uyumlu dedi . Başına böyle bi durum gelen var mı sıkıntı olur mu ? Ve sadece yolsak göründü haftaya çağırdı doktor
Mariakaya ecemcbg benimde ilk başta öyleydi 4 5 gün son adet tarihimden geriden geliyordu 2 ay felan böyle söyledi doktor sonra detaylı ultrason da doktor da öyle söyledi hatta 10 gün felan vardı ikinci kere beni çağırdı 15 gün sonra tekrar detaylı ultrason yaptım doktora söylediğimde öyle birşey yok herşey yolunda dedi şuan 31 haftalık hamileyim
cuteregina ecemcbg haftasıyla birebir uyumlu çıkan ve doğuma kadar böyle devam eden yoktur zaten mutlaka birkaç gün fark olur çok normal bu son adet tarihini baz aldıkları için bu farklar oluyor Haftanız erken yolk sac göründüyse birkaç güne bebekte görünür
Mariakaya ecemcbg kafanıza takmayın bana plesanta rahim ağzına çok yakın dedi 28 haftaya kadar yukarı çıkmasını bekliyoruz dedi yoksa çok riskli gebelik olur dedi Ben Rabbime güvendim hep dua ettim şuan çok şükür herşey yolunda doktor baya korkmuştu da beni seni her hastane alamaz araştırma anca alabilir her doktor bakamaz vb. Şeyler soyeldi ilk duyduğumda çok korktum sonra ne gelirse Allah’tan gelir dedim bol bol dua ettim iyiki de kendime stres yapmadım şuan gayet iyiz
leylaannesi ecemcbg benimde öyleydi hiç sorun olmadı 4-5 gün geriden geliyordu sonraları o arayı kapattı şimdi 23 aylık kızım❤️
Mariakaya ecemcbg bence bir sıkıntı olmaz daha çok küçük haftaniz bence Bebek büyüdükçe o arayı kapatır eğer bir sıkıntı olursa bile ilerleyen haftalarda doktor size söyler