ballim_dunya irem0509 20 haftalıkken detaylı da kız olabilir ama net değil dediler 23. Haftamda kontrol var tekrar ne diyecekler bakalım
Selosshh irem0509 12+4 ken gittim özele kesinlikle kız denildi,🤣 ama emin olamadm ben, haftaya tekrar kontrole gidicem 16. Haftalık oluyorum gittiğimde bakalım busefer ne diyecek doktor. Oğlum da 24-25 haftalıkken öğrendim erkek olduğunu
sevilayyergn gzmkann özel miydi kızı anlarımda erkek nasıl karışıyor ya ? Banada 13 de erkek dedi özelde doktor değişir mi kıyafet alacağım
deryaaga 15 haftalıkken gittim erkeğe benziyor dendi bugün yine emin olmak için özele gittim oda önce erkek dedi sonra emin olamadı birşeyler ye gel dedi tekrar gittim bu sefer kıza benziyor dedi şaştım kaldım bende
esin08 Genetiğe inanıyoruz ve genel bir soru soruyorum siz yada tanıdıklarınızda olabilir:) eşim 2 erkek kardeş abisinin 2 oğlu var bizimde ilk oğlan ve şuan 2. Ye hamileyim 6 haftalık daha bu denge bozulur mu kızlar :)) 🫠
kendihalinde18 esin08 bacım aynı kaderi paylaşıyoruz benimde eeşim 3 erkek kardeş kardeşinin oğlu var bizimde ilki erkek bakalım bu ne olacak inşallah gönlümüzce olur 🌸
grapefruitella 12.haftada erkeğe benziyor dedi zaten sonra fetal dna sonucu geldi erkek olarak. Ama önceki gebeliğimde de doktor bu zamanlarda büyük ihtimal erkek demişti, birkaç hafta sonra kız demişti ve kızım oldu 😂
mervemomi irem0509 benim erkek 11. Haftada erkek diye tahminde bulundular Fetal dna sonucuna göre doğru çıktı ama 11 haftada 2 farklı doktor ultrasonda gördü
okaney irem0509 beni doktor 13 haftalıkken çağırmıştı haftaya gel demişti ama ben 17+4 de gittim kesin net belli olsun istedim