irem0509 kizlar su an 12+4 dum cuma kontrolum var 13 hafta derler ultrasonda kesin cinsiyet belli olur mu oglum 2.5 aylikken belli olmustu Sizlerin ne zaman belli oldu?
gzmkann irem0509 canım acele etme ben 15+1 de gittim erkek dediler bi sonraki gittiğimde kız dediler şuan kesin kız 😂
malakas irem0509 bence biraz daha ilerleyince öğrenmekte fayda var. 14-15. Haftalarda daha net olabiliyor
h_drk1 gzmkann benim de doktorum 14 haftadan beri erkek tahmin yapıyordu artık 17 oldum dün kesin erkek dedi bundan sonra değişmez demi 😂😂
sevilayyergn gzmkann özel miydi kızı anlarımda erkek nasıl karışıyor ya ? Banada 13 de erkek dedi özelde doktor değişir mi kıyafet alacağım
htcyd_ irem0509 Fetal dna ile oğluşum olacağını öğrendim doktorumla paylaşmadım ama dün kontrol vardı tosunum açtı gösterdi 🤣😂🩵🧿🪼fetal ile öğrenmeseydim 16.haftada görmüş olduk 🤩
humaakusu irem0509 11. haftada erkek dediler yanılma olmadı sanırım doktor tecrubesinden biraz erken öğrendim
harika3838 irem0509 merhaba doktorum 12. Haftada kemik yapısına göre %90 kız dedi, 16da kesin kız dedi, 21de detaylıda da kız dendi yani 12de öğrenmiş olduk 💕🌸 sağlıkla, kolaylıkla kavuşalım inşallah bebişlere🤲🏻
zelihakoyunn irem0509 Ben oğlumda hamileyken 16 haftalıktım doktora gittim cinsiyet için erkek dediler oğlum oldu şuan tekrar hamileyim 16 haftalıkken gittim kendini göstermiyor dedi bende 23 haftalık olunca detaylı ultrasona girdim kesin kız dedi böyle kaldı
esma_acun irem0509 13 gittim söylemediler 17 de gitmeyi düşünüyorum kesin olsun diye. Oğlumda da 18 e kadar kız demişlerdi.