cansusivereklioglu Gebeliğin başlarındayım 4 haftalık bugün normalde adet günüm karın kasık bacakta hafif bir ağrı hissi var bazen sağ bazen sol tarafta oluyor bu durumu yaşayan varmı
bebekisteyen cansusivereklioglu çok normal canım benim de aynı şekilde hatta bel ağrısı da eşlik ediyor çok böyle seni rahatsız edecek bir sancı olmadığı sürece kanama görmediğin sürece bir problem yok doktorum bu şekilde söylemişti bana
allyslife cansusivereklioglu 35teyim. Bu haftaya kadar hep ağrım oldu. Bazen şiddetli, bazen hafif ama oluyor sık sık. Endişelenme. Çok normal. Beden gebeliğe alışmaya çalışıyor başlangıçta, sonrasında da rahim bebek ile beraber büyüyor. Büyüdükçe ağrılar da devam ediyor.
harika3838 cansusivereklioglu merhaba 6. Aydayım hala her regl döngü zamanım gelince ağrılarım oluyor, normal bir durummuş, bol bol dinlenin☺️🌸
sedkl 5+2 deyim normal olan hafif kasık ve bel ağrım regly günümde dahada fazla artmıştı ben biraz erken öğrenmiştim gebeliği süreci ağrılı geçiyorum hala daha ağrılarım devam ediyor sıkılmayın bebek rahme yerleşiyor derler hep .
cansusivereklioglu allyslife ikinci çocuğum olacak bu Allah kısmet ederse ilkinde bu kadar stres olmamıştım birşey olacakmı acaba dış gebelikmi diye kadın doğum randevu günümü bekliyorum 🌸