zynpdr canım ilk süt aşı gibi diyorlar bence hemen çıkar ilk beslenmesinde içir ben elimle sagdıgım o kadar canım acıdı ki daha doğrusu kaynanam sağdı sol göğsümü yara yaptı biraz sabırsız birisi normalde göğsün yukarısından masaj yaparak sağması gerekiyormuş bende yeni öğrendim bu hep ucuna bastırıyordu bir şırınga dolusu ilk sütü çok zor sağdık 1.gün hemşireler koyup götürdü bilmiyorum belki o yüzden sarılık olmadı belkide yenidoganda bakımı iyi olunca olmadı bundan sonra olur mu bilmiyorum kızımda da yoktu çok hafif alnında vardı onuda umarsamadılar ve kızımda sütüm 6.gün geldi canım oysa kızım ilk günden emiyordu onuda şimdi öğrendim çenesi çok kuvvetli olmadığı için yenidoganların o yüzden de biraz geç gelebiliyormuş bunda elimizle sağınca tamamen sütümün gelmesi 3.günü buldu ama Yiğidim kana kana içemedi çünkü biz yanlış biliyormuşuz bi poşeti doldurmaya çalışıyorduk meğersem her sagdımız sütü poşete koyup dondurmamız gerekiyormuş çocuk daha bugün anne sütüne doyacak insallah görüş günümüz dündü canım bugün yok yarın var eğer çıkmazsa Allah korusun orasını Allah bilir haftaya ptesi görüş günü hafta sonu görüş yok 😔