bsrakp Bat11 günümü beklicektim aslında ama dayanamadım az önce uyandığım gibi test yaptım cok net bi silik çizgi çıkardı 1 2 dk içinde fakat hic bu testi kullanmadım acaba ovulasyon testleri gibi ikisininde net kırmızı cizgi mi olmasi gerekiyor emin olamıyorum bu gebelik testini kullanan var mı doğru mu acaba elim ayagıma dolandi
ayseak_ bsrakp ben aynı markayı kulandım canım hamile kalmadan önce bende böyle çok silik neredeyse görünmeyen bi çizgi çıkmıştı bekledikçe koyulaştı ama hamile değildim eczaneden al
saadetsk Ben bu markanın hem ovülasyon hem de hamilelik testini kullandım. Hiç yanıldığını görmedim. Bir de silik çizgi çok belli canım bence kesin var. Hayırlı olsun 🫶🏽 Bir kan verip kesinleştir birde
bsrakp saadetsk bende ağustosta ilk defa bu markanin ovülasyon testlerini kullandım zaten aldığım setin icinde vardi bu gebelik testi ama dedigim gibi hiç kullanmadım boyle test hatta paketin ustunu bikac kere okudum ovulasyon testiyle mi karıştırdım acaba diye😅 acilde verebiliyor muyum acaba
bsrakp Admsarzu 1 haftadır karnımın altı ağrıyo 2 3 gündür de göğüslerim çok ağrıyo ama regl olurum diye düşündüm yine çünkü regl oncesi belirtilerimde böyle benim, birde bu testi hic kullanmadım oncesinde o yuzden emin olamadım iste
saadetsk bsrakp Verebiliyorsunuz diye biliyorum ama yanlış yönlendirmeyeyim. Ben hep özel hastanenin acilinde verdim hemen öğrenmek için 🫠😂
Admsarzu bsrakp ay regl ile hamilelik belirtileri çok benziyor zaten insan kafayı yiyor 😅 ama baya silik dediğin gibi de hemen çıktıysa var bence bir kan ver haber et merak ettim inşallah gönlüne göre olur
_khaleesi_ Bu testler diğerlerine göre hassas zaten ikinci çizgi kabak gibi ortada😅 teste göre hamile gibi duruyorsunuz, başka testiniz varsa koyulaşmayı takip edebilirsiniz ya da hemen sağlık ocağına gidip kan verebilirsiniz
bsrakp _khaleesi_ bir tane daha ay bu testten var ya onu yapicam yada baska marka bi test alıp tam gunumde tekrar yapayim diyorum suan bilmiyorum ya
saadetsk bsrakp Beklerim kan vermeyi diyorsan oda olur😂 Bize de haber ver çok merak ettim. İnşallah vardır 🫠🫶🏽 Bu arada benimde ilk belirtilerim aynı adet olacakmışım gibiydi ama göğüslerim adet olacakmışım gibi değil de 10 katı falan daha çok acıyordu. Öyle belirtilerin varsa onları da bir takip et
bsrakp saadetsk inşallah nasip olursa 2.gebeliğim olcak ilkinde kaset testte görüp kan testi vermeden 2 hafta bekleyip oyle doktora gitmiştim direkt kalp atışı duyayım diye 😂 o kaset testte hemen ikisi de kırmızı olmustu bunda böyle görünce ya kan vercem ya tekrar test alıp tekrarlıcam artık dedigin gibi 2 3 gundur gogus ağrım var ama digerlerinden bi farkli gibi gercektende daha cok ağrıyo sanki
zhuzhu Benimde böyle silik çıktı, ikinciyi yaptım yine aynı. İli hamileliğimde de. Erken test yaptığın için öyle silik oluyor. Hayırlı olsun:)