sweatmother Gece 1 kere biraz suyum geldi doktora gittim herşey normal açıklık sancı yok su gelip gelmediğini anlamadılar çünkü daha sonrasında su gelişi olmadı böyle olan var mı acaba Ama eminim suyun geldiğinden tutamadım çünkü hiç bi şekilde
bebek_annesiii sweatmother Kaç haftalık idrarınız olabilirmi? Su gelince devami geliyor çünkü şarıl şarıl su veya değil anlamak için eczanede pedler var onlardan takmanı istemediler mi?
akbltsvda sweatmother sancilarinizi takip edin. Su gelmedinden 18 saat sonrasina kadar dogal karsilanir
sweatmother bebek_annesiii taktılar ona da gelmedi 39+3 haftalık ama lavabodan çıktım - dakika sonra su geldi bende şaşırdım altıma felan mı kaçırdım diye ama tutamadım birden bardaktan boşalırcasına da olmadı
sweatmother akbltsvda hiç bi şekilde sancım da yok hissetmiyorum doktora gidicem yine bakalım korkuyorum artık alttan muayeneden çok sıkıldım
akbltsvda sweatmother hastanelerin acilinde ufak bir testle anliyorlar aslinda su olup olmadigini. Bnmde bir kere oyle olmustu megerse idrarmis🤭kacirsam fark etmezmiyim diye sordum doktoruma inan etmesin demistii. Yinede bir gorunun iciniz rahat etsin