dilaanu sinemts evet bende ankaradayım benim 10 hafta 4 günlük ama tahmini doğum uygulamada 3 nisan gösteriyor sizinki ileri galiba haftanız benden 🥰
eeffkk m_t Amin inşallah sağlıkla sihhatle kucağınıza alırsınız ve sağlıklı huzurlu mutlu bir ömrü olur yavrunuzun 💕 bizde limon kadarız 🍋
sinemts dilaanu benimki 10+2 de aramızda 2 gün var ☺️ Ankara’nın neresinde oturuyorsunuz hangi doktorda takiplisiniz
arin0621 dilaanu Ankara gebeleri hangi doktoruna gidiyorsunuz hangi folik asit ve takviyeleri kullanıyorsunuz bende Ankara’dan 🌼 7 hf.
cicekligunler2332 rojinn00 oyy maşallah geçiyor zmn ya ama 4 hafta din ben 37 ve bir an doğursam diyorum hem heyecan hem yorgunluk ağırlaştık önünde çooook uzun zmn varmış sağlıkla büyüsün miniş 🌸🤲🏻
Masal777 ReRuKa sağlıklı olsunlar yeterli benim 3 ncü geliyor 2 oğlum var ve son artık bida çucuk istemyiorum
dilaanu sinemts ben bayındır hastanesi dr deniz esinlere gidiyorum çankaya tarafında oturuyorum siz ☺️
bernatskrn m_t 10+4 teyiz bizde. Minik çilek 🍓 🥹 Doktora gittik geçen hafta çok şükür iyiyiz. Fakat bulantılara devam😂
aycabrk06 Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ Ben eleneli 3 ay 18 gün oldu en güzel en heyecanlı en stresli zamanlar ama kucağınıza alınca herşeyi unutup gidiyorsunuz çok çabuk geçiyor doya doya tadını çıkarın ❤️🥰