m_t Bebeğim bugün itibariyle çilek kadar olmuşşş 10. Haftaya giriş yaptık dua eder misinizz sürecimiz güzel ilerlersin bebeğim sağlıklı doğsunnn, sağlıkla bir bebek dünyaya getirebileyim inşallahhh 🙏🏻 sizde durumlar nedirrr
Sibel_10 m_t merhaba bir çilek de bende var bugun kontrol var insallah hersey iyi gidiyordur allahim bana da sizede bekleyenlere de saglikla hayurlisiyla kucaklarina bebeklerini almayi nasip etsin insallah 💫😊
m_t gencannee_ evett daha minicikk benimki maşallah sizinki büyümüşşş sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
yarenk5 Bizde dün çilek olduk 10+1 😊tahmini doğum tarihleri ne zaman benim 20 mart ile 7 nisan arası olabilir dedi doktorum
m_t yarenk5 benim 7 nisan olarak görünüyor ama kesin o tarihte olmazmış bakalım ne zaman gelmek isteyecekler 🫶🏻 sağlıkla gelsinlerr🤲🏻
cicekligunler2332 rojinn00 oyy maşallah geçiyor zmn ya ama 4 hafta din ben 37 ve bir an doğursam diyorum hem heyecan hem yorgunluk ağırlaştık önünde çooook uzun zmn varmış sağlıkla büyüsün miniş 🌸🤲🏻
sadece_mom busrarencber çok şaşırdım soyadimiz aynı 😆😆 çok bilinen bir soyadı değil o yüzden dikatimi cekti