denizselcukk Kızlar inşallah bi kızım olacak. Hala isim konusunda karar veremedik. Eşim devin olsun diyor. Güzel ama içime sinmeyen bir şey var bilemiyorum. Sizce nasıl kulağa hoş geliyor mu
emosunanasi denizselcukk Devin diye bi ismi ilk kez duydum. Bizim orda sinirlenip kendi kendine söylenene devin devin etme sus artık derler aklıma o geldi jsjsjsjsjnsn
happybus7 Ben çok severim devin ismini :) yorumlara şaşırdım o yüzden. Bence hem modern hem de fonetik olarak güzel ✨💞
mermel denizselcukk Hiç duymadım o yüzden biraz sert geldi bana 🥺 Peki kızlar 🌸Bilge 🌸ismi nasıl sizce? İlk kızımın ismi Melike. @kcy_33 @m_t @ceyyllan @emosunanasi @happybus7
bingaling562 Devin’in anlamı “hareket, kımıldanış, çaba, gayret” demek. Yorumlardaki benzetmeler ne alaka dedirtti 😂 Türkçe ve gayet oturaklı, havalı bir isim bence.
negerekvarrr denizselcukk devin ne arkadaslar Allah aşkına bi kendinize gelin sadece post sahibine özel yazmıyorum bunu saçma sağan isimler bunlar deve der gibi aynı lina arven bilmem ne bunlar ne ara dilimize yerleşti normal köklü isimlerin suyu mu çıktı saçma sapan şeyler ya
damlx negerekvarrr galiba siz mağarada büyüdünüz yoksa bu kadar saçma ve dar görüşlü bir yorum yapmazdınız
negerekvarrr damlx anlamsızlıktan bahsettim sizde fazla gevşeksiniz galiba anlamsız şeyleri bu denli savunduğunuza göre
negerekvarrr damlx Sizde popüler kültürün kölesisiniz fEnomenlerden duyup duyup böyle şeyler normalinize gidiyor diğer türlü biz mağaracı oluyoruz hadi ordan ondan bundan fenomenden duymasanız koyan olmasa aklınıza dahi gelmeyecek isimler i savunmayın bana fenomenler koymasa bu saçma sapan şeyleri nerden alacaksanız bakalım şak diye cocugunuza bunları yakıştırma cesaretini
happybus7 negerekvarrr siz hangi fenomenden duydunuz bilmiyorum ama benim teyzemin ismi devin 😂 anneannem 70 yaşında herhalde etkilenmemiştir fenomenlerden 🫠