meryela ben ekimde 8 sene olacak evleneli 7 senedir çocuğum olsun diye girmediğim hastane doktor hoca kaldı 1 kere aşılama 3 kere tüp bebek denedim olmadı hep bana dediler tüp bebeksiz hamile kalamazsın benle evlenenlerin hep çocukları oldu kimseyle görüşmek istemedim üzüldüm ağladım ama Rabbime hep dua ettim en doğru zamanda bana bir evlat nasip et diye derler yaa Allah nasip etmeyeceği şeyi hayalini kurdurmazmış diye gerçekten öyle bu sene ocak ayın tüp bebek yaptırmaya karar verdim hastaneye gittim doktor bir ay daha bekleyelim kist var dedi şubat ayında gittim adet olunca muayene etti yumurtalıkların çok iyi çok güzel olgunlaşmış hemen iğneleri yazıyım başlayalım dedi ama bir kere daha bütün kan tahlillerine bakalım dedi her ihtimale karşı hamilelik testi de iste ben kan verdim ilaç reçetemi aldım eve geldim akşama kadar iğneleri bulmak için uğraştım evime uzak bi yerde buldum otobüse bindim yolu yarılamadan tahlillerim çıktı mı bir bakıyım dedim baktım beta hsg 32 gelmiş kuzenim kadın doğum doktoru onu aradım sen hamilesin dedi bana o kadar farklı bir duygu ki anlatamam yani tedaviye falan gerek kalmadı şuan 34 haftalık olduk Allah sizin için en uygun zamanı bekliyordur Rabbim kimseye evlat hasreti yaşatmasın tez zamanda sizinde böyle güzel haberler almayı nasip inşallahta olucak siz Allah umudunuzu asla kaybetmeyin Herşey Rabbimden dualarım sizinle ve evlat isteyen bütün kadınlar Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.