harika3838 yvzaye merhaba 14. Haftadan sonra yavaş yavaş çıkmaya başladı ama bol giyindiğim için bazısı anlıyor bazısı anlamıyordu😅 suan 22 bitmek üzere hala anlamayan anlamıyor değişik 😂
esma_acun yvzaye ilk hamileliğimde beşinci ayda ancak çıkmıştı ama şuan ikincide 3 aylık olunca belli olmaya başladı. Tabi tesettürlüyüm kimse farketmiyor ev kıyafetleriyle belli oluyor.
123balci yvzaye kişinin yapısına göre değişir, çünkü iç karın büyüklüğü farklı olur. Benim iç karnım hiç yok, hemen belirginlesir. Oğlumda 7 aylıkken fln çok büyüktü ikiz saniyorlardi. Yapısal bişey
esraede 123balci benimde çok çabuk belli oldu özellikle geceleri o kadar büyüyorki daha 15 haftalık ama sanki 8 aylık gibi kocam geçen akşam ejderya mı doğurcan bu ne diyor ay ne güldüm ya 😁😁
123balci esraede iç karnınız küçük demekki. Doğuma kdr kocaman bir karnının olacak. Sağlıkla gelsin ins 🌹
allyslife yvzaye 14 itibariyle minicik yeri belliydi, 17 itibariyle belli oluyordu, 19′da tam mango yapıştırmış gibiydi. Karnım hep sivri ilerledi😂 sonrasında bebek büyüdükçe daha da belirginleşti zaten🫠
gencannee_ yvzaye 3 aydan sonra belli oldu ama sadece benle eşim anlıyorduk şuan dıştan belli oluyor ama top gibi karnım var
seyma_ak5 Önceden de göbekli olarak 25+3 de şuan bilmeyen dahi hamile misin diyor belli oluyoruz artık 🖤
esraede 123balci evet öyle sanırım. Amin canım benim teşekkür ederim hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah 🙏
Esranisanur Gebeligim 11+3 haftalık ama 5 aylık gibi kocaman 🙈 pantolonlarım olmuyor tayt giyiyorum 🤣
m_t canankoyuncu bağırsaklardan kaynaklı olabilir benim de çok şişkin oldu gaz falan vardı muhtemelen sonra indi 10. Haftadayım hiç belli bi şey yok
senasenasena yvzaye herkes mi sıfır beden nasıl belli olmuyor ilk gebeliğim 10 haftalığım bol giymesem belli olacak tamam bebek büyümemiş olabilir ama aşırı şişim ve şiş hissediyorum tartıda kilo almadım ama birkaç ay sonrasını düşünemiyorum bir yere sığamayacağım gibi boyum 163 kilom 63 benim gibi daha gebeliğin başında sığınamayan yok mu kıyafetlerim olmuyor 🙈
ceynikk senasenasena ay al benden de o kadar benim 10 değil 7 haftalık biliyorum bebek çok küçük karnım ondan dolayı büyük değil ama şimdiden her yerim aşırı şişiş ve benim de boyum ve kilom aynı sizinki gibi
__mdh2805 yvzaye İlk gebeliğimde 4. Ayda hafif belliydi ama şimdi 12. Haftadan itibaren çok net belli
smg321 yvzaye kişiye göre değişir ben ilk gebeliğimde 45kiloyla hamile kaldım o zamanda 3.ayda belliydi şimdiki gebeliğim 14haftalık 50kiloyla hamile kalmıştım 3 4 haftadır belli oluyor göbüş