Gokturkmom_ Bir zamanlar hamilelik, doğum, ilk tekmeler diye konuşuyorduk… Şimdi çocuklar büyüdü, biz hâlâ buradayız. 😂 2024’te doğum yapan anneler, bir yoklama alalım bakalım 🙋🏻♀️
DenizZeynepmom Gokturkmom_ 2024 24 Şubat bir prenses annesiyim ikinci hamileliğimi yaşıyorum şuan 17 ci haftamdayim oda bir prenses sabırsızlıkla aynı heyecanla bekliyorum 🤍
Yusufunannesi_ Gokturkmom_ 2019 annesi olarak hala buradayım 🥲 şimdi de 2026 annesi olarak da burada olmaya devam edeceğim 🙈
Panzehir Gokturkmom_ evet uyku da geliyor ama uyumak istemiyor insan sizlerde oyle mjsiniz acaba yoksa tek bende mi oluyo
Gokturkmom_ Panzehir Bizim 2.aydan beri rutinimiz var aynı saatte yatırmaya özen gösteriyorum aslında ama yazın hava geç karardığı için bi tık ileri almıştım uyku saatini🥹
Gokturkmom_ Panzehir 20.30/21.00 arası uyuyor sabah 07.30/08.00 arası kalkıyor.Bu sıra diş dönemi olduğu için biraz sık kalkıyor köpek dişleri çıkıyor👀🥲
Panzehir Gokturkmom_ oy kuzum ağrısız sızısız çıkarır inşallah 🤗 peki gece kalkıp beslediginiz oluyor mu
Gokturkmom_ Panzehir Gece beslenmesini yani emziriyordum sadece 16.5 aylıkken bıraktık çok şükür 🙏 Siz besliyor musunuz?
Panzehir @Gokturkmom_ okturkmom_"#p41312595 benim kızım hiç emmedi silikon göğüs uçlarıyla emzirdim onu da reddetti mama kullandık 1.5 yasinda mamadan kestim hem ek gıda da alıyordu zaten şuan gece bir kere kalkar cici bebe süt veririm geri uyur
Gokturkmom_ Panzehir Bende ilk etapta silikon uç kullandım 2 aylıkken bıraktık.👀Gece beslenmesini tamamen kesseniz daha iyi olur bence aralıksız uyuyorlar öyle olunca