sum_doa btlyy 25 nisan son adet tarihimdi 11 mayısta gebelik testiyle çok silik öğrendim ama baya silik kör olmuştım görene kadar 😀
Gokturkmom_ btlyy Geçmeyen kasık ağrısı yaşamıştım 1 haftaya yakın sürdü.Normalde ağrısız regl olurum.
musaeva Gokturkmom_ 3-5 eylülde 3-4 günlük yaşadım o kasık ağrısını ağustosun 8 i reglimin ilk günüydü. Bugün sabah test yaptım negatif çıktı ;( Bu arada regl ağrısı hiç yaşamadım hayatmda
btlyy sum_doa fotoğrafı varmı bende bugün test yaptım çıkmıcanı biliyodum çünkü bat 20 Eylül kendimi çok tuhaf hissediyorum midem bulanıyor kasıklarımda Ağrı var içime doğdu gittim kan verdim sonuç çıkmadı belkide çıkmaz adetime daha var çünkü ama tuhafım
btlyy 25 ağustos adet bitimi 28 Ağustos şüpheli 1 Eylül 2 Eylül yumurtlama 4 Eylül şüpheli ilişki Başlangıç adet 21 Eylül e göre 0.9 değer çıktı yükselir mi çok erken verdim testi herhalde ben 😂
mlkpc btlyy ay ikimizde aynı zamanlar yapmışız hep kan mı verdin 18 olcam adet benimde bekliyorum şuan ama aklımın bi köşesinde hep tuttumu tutmadımı offff