ceymus7 Her renkli ultrason görüntüsü farklı çıkıyor bizim :) çok aşırı net değil ama ağzı burnu yanağı belli oluyor az çok.ama bugün sanki ağzının içinde bişey varmış gibi çıkmış beni aldı bi Can sıkıntısı.Doktordan çıkınca farkettim o heyecandan doktora da soramadım o an .Ama doktor bişey demedi .ama neden ağzında bi parça var gibi Ya da dudağında çok endişelendim :(
Ebrom ceymus7 canım bence korkulacak bişey yoktur İnstagramdan benzer ultrasonlara bakarsan hepsinde o şekilde gözüküyor bebişler 😍 içini ferah tut canım 🥰
Zeynpatak ceymus7 benim de bir kez gttigimde oyleydi tam yuzumu eksittim bakiyofum fotografa doktor o agzinim ustndeki kordon bebegin dudaginda sorun yok korkmayn demisti korkma canim bidahakine daha net gorursun 😊
2kizannesi- Neslihankyvn Evet ayrı başka doktora gidiyorsun uzman doktora, onun için ayrı randevu ayrı ücret ödüyorsunuz
Tua Neslihankyvn evet canm başka doktor bakıyor ben Pazartesi yaptırdım 110 tl ödedim ama her hastane farklı
Duyguanneoluyor Neslihankyvn canm her muaynede 4 boyutlu gösteriyo benm doktorum renkli yani aekadaşın bahsettiği o sanırsam
Agirmas kucukbulutum Makinesi uygun olan bakıyordur bence. Benim doktorum her muayene de açıyor renkli ultrason. İstanbul soğanlıkta doktorum
kocisininprensesi kucukbulutum benim doktorum da 4 boyutlu gösteriyor her randevuda. Kartal avicenna Umut Hastanesi Sibel hanım.
kucukbulutum Agirmas doktorun ismini alabilir miyim erdem hastanesine gidiyorum makina uygun değil detaylı ultrisonda da iki boyutludan baktı her şeye
Agirmas kucukbulutum dragos tıp merkezi Bülent kars doktorumun adı çok yoğun bir doktor. Hem muayenelerde hem detaylıda 3 boyutlu açıyor.
Masalsmom kucukbulutum detaylı ultrason taramaları iki boyutlu yapılıyor zaten siyah beyaz olan. Ama tarama bittiğinde renkliyi açıyorlar poz yakalamak için ☺️