asar asar benim anne tarafımda guatr var ilk düşük yaptığım gebeliğimde tsh ım yüksek çıktı bu ay regl olamadım diye gittim yine tsh yüksek ama gebelik yok hala daha da regl olamadım
Gizru asar normal doğummuş çok nadir durumlarda sezeryanmış. İlk doğumunsa zaten direkt normalden başlatıyorlarmış. Hem devlette doktordan ziyade doğumu yaptıran ebelermiş. Bu şekilde duymuştum
asar Gizru daha hamile bile değilim ahahah ama bunlarda önemli kaygılar bence ☘️😂😂 Çanakkale buluşması yapalım kızlar çevremiz genişler ne dersiniz
Gizru asar akışına bırakmak en güzeli bence anne ve bebek için en güzeli nasıl olacaksa o şekilde olsun🙏🏼bana uyar☺️
seydaincesu srp_srp buket hocaya gidebildiniz mi ben 2 kere randevu aldım ikiside iptal oldu anlamadım
eminemiy Gizru Mehmet Nuri duran mi o nasıl bir doktor 14 +2 hafta olduk ama doktor tahmini erkek gibi ama net birşey diyemem şimdi dedi ikili tarama testine de gerek yok dedi
eminemiy Gizru bende öğleden sonra şeref nişancıya göründüm ultrason fotoğrafı istedim ama makinesi yokmuş sizin doktorunuzda var mıydı
gamzeakarsu17 eminemiy şeref bey bana 12.haftada erkek dedi aradı taradı evirdi çevirdi pipiyi buldu erkenden öğrenmiş oldum
eminemiy Gizru iki hafta sonra o doktora gidicem o zaman çünkü aldığım çerçeve 14. Haftamda hala boş ve ani kalsın istiyorum merak ediyordum bende onu teşekkür ederim 🫶🏻🥹
Gizru eminemiy cinsiyet konusu hiç konuşulması çünkü biz dün özelde fetal dna için kan verdik benim asıl doktorum Mehmet Bey değil yani.