ozge_yasin_budak Kızlar 29 haftalık hamileyim sırtım çok ağrıyor doktora gitcem ama hangi doktora gitmem lazım
Aysglgnn ozge_yasin_budak hiç bişey yapmazlar zeytin yağıyla masaj yaptır ben bir hafta ağrı kesici kullandım günde 3 kere Gine geçmedi 2-3 ay öyle çektim acısını
2kizannesi- ozge_yasin_budak Benimde 28 haftalığım sırtım ağrıyor sağlık ocağına da gitsen ağrı kesici krem yada kas gevşetici falan verir herhalde oluyor ağrılar otururken sırtına yastık koy 🥰
Tupbebegimm1 MucizemE 33 haftalık hamileyim Suan agridan oturdum ağlıyorum... maalesef geçmiyor geçmeyecek artık gün sayıyorum hayırlısıyla
ozge_yasin_budak Tupbebegimm1 canım ya ben geçen evin bütün camlarını açtım temizlik yaptım galiba rüzgar girdi
ozge_yasin_budak Salmanc sırtım da havlu var canım ısıtıp ısıtıp koyuyorum ama artık nefesim kesilecek gibi oluyor
ozge_yasin_budak Melike35 anladım canım da benşm doğuma daha var sırtım çok ağrıyor napcam bilmiyorum☹️
Melike35 ozge_yasin_budak valla canım kendine güveniyorsan hamam a git Yani sonraları öğrendim çok sıcak su iyi değilmiş ama ben 9 ay gittim 🙈 ağdamı oluyor masajımı yaptırıp çıkıyordum