gurbetcikizii merhabaa benimki sanırımd daha çok erkenn, 2 hafta önce regl başlangıcı vardı bir kaç gün önce pik oldu henüz hiç belirtim yok sizde varmı son adet tarihiniz nezaman ve belirtileriniz?☺️
nese_93 gurbetcikizii 20 Temmuz son adet tarihim. Bugün 7 haftalık olduk 😇 3 4 gündür ara ara bulantılarım oluyor ama çok yoğun değil. Onun haricinde aşırı göğüs ve göğüs ucu hassasiyeti var ve bu regli öncesi olan hassasiyet gibi değil çok daha yoğun 😅
irosivaa gurbetcikizii bulantı halsizlik iştahsızlık ota koka ağlama isteği falan şükürler olsun 1. Trimester bitmek üzere bu sorunlarım azaldı
gurbetcikizii nese_93 yaaa çok sevindiimm belirtileriniz nezaman başladı pekiii, sağlıcakla alın kucağınza🫶🏻
musaeva nese_93 göğüs ağrınız gitdi mi, ben hamile değilim galiba göğüslerim ağrıdan öldürüyordu. Karın aşağısında ince ağrılarım var ama bugün göğüs ağrım yok oldu , geç döllenme diye düşünüyordum, umudum azalıyor belirtiler gitdikce
nese_93 gurbetcikizii göğüsteki hassasiyet ilk başlayan belirti oldu 5.haftanın başından beri yoğun hissettiriyor. Mide bulantısı ise 6.haftanın sonlarında başladı bi 3 4 gün kadar oluyor canım başlayalı. Senin son regli tarihin nedir gittin mi doktora?
gurbetcikizii nese_93 ay yok benim daha çoook yenii 25 ağostos son regl tarihim yani reglden itibaren sayarsak henüz 2 hafta 😂 daha belirti olmaz sanırım 2-3 gün önce pik oldu
gurbetcikizii irosivaa ayy inanırım benimde ilk gebeliğimde öyleydi 15. haftaya kadar bulantı sonra birdne geçmiştii
nese_93 gurbetcikizii oyy daha çok yeni 🥹 sağlıcakla almayı nasip etsin 🙏🏻 herkeste farklı oluyor galiba belirtiler ya birde 3 gündür çok yemek seçmeye başladım et tavuk görmek istemiyorum sadece salatalık kızarmış ekmek ve yoğurtlu makarna gibi şeyler yiyebiliyorum bakalım ne zaman normale döneceğim 😅
irosivaa gurbetcikizii ben ilk gebelikte 9 ay kustum ya mahvolmuştum doğuma kilo alarak değil vererek girmiştim ve ben çocukluğumdan beri kiloluyum yani doğumdan bi çıktım çıtır gibiyidim sonra süt olsun onu ye bunu ye geri şiştim andkdkxkckckc
nese_93 musaeva hayır hala devam ediyor canım. Reglin kaç gün geçti? Test yaptın mı ya da kan testi verdin mi hastanede?
musaeva nese_93 Benim reglim bazen 1-2 gün gecikir bazen vaktinden tez olurdu. Son adetimin ilk günü 9 ağustostu. Dün kaset testim negatifdi. Geç döllenme diye düşünüyordum
nese_93 musaeva istersen bugün predictor marka erken gebelik testi ile evde bi test yap canım bildiğim kadarıyla en iyi güvenilir markalardan biri ben bu test ile reglime 4 gün kala öğrendim
musaeva nese_93 Azerbaycanda yaşıyorum burda bilmiyorum ondan var mı ya yok mu , erken gebelik testi bulup ederim test