selintasdelen Park yatak kullananlar hangi marka modeli kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? Park yatak alacağım önerilerinizi bekliyorum 🌸
Gokturkmom_ selintasdelen Elele madre kullanıyoruz memnunum .21 aylık hala rahat bi şekilde yatıyor içinde 😅
ustbshll selintasdelen elele madre aldım kullanmadık daha ama iç yatağı ince geldi gözüme bilmiyorum 🫠
brkyds Bende kanz aldım ama anne yanı değil pişmanım keşke anne yanı olsaydı çünkü bebek bazen kusuyor vs korkuyorum bu yüzden göremem diye
Gokturkmom_ Guzelanniss Evet sallama aparatı var,anne yanı benden tarafa olan kısım iniyor,2 kademesi var,alt değiştirme aparatı vs var ben baya memnunum inceleyin isterseniz🙏🥹
Guzelanniss Gokturkmom_ anladım teşekkür ederim pek sallanmıyor zor sallanıypr vs dediler de bazıları sallanmazsa diye düsündm bende çünkü bazı çocuklar sallanmadan uyumuyor benimki nasıl olcak bilmiyorum ama 😁
Gokturkmom_ Guzelanniss Bence alıştırmaya bağlı ya 🥹 ben emzirmeden emzirmeye koyardım yatağına emerken uyuya kalırdı uzun bi süre de öyle uyudu.Aparatı kullanmama gerek bile kalmadı diyebilirim
Guzelanniss Gokturkmom_ yani doğru söylüyorsun aslında bakalım hayırlısı benim oğlus da öyle alısır inşallah🥹🥰
Gokturkmom_ Guzelanniss Emerek uyutmak zorluk diyorlar ama büyük kolaylık bence aklında olsun sallamaktan iyidir😂 Umarım uyku seven bir bebiş olur.🌸🤭Sağlıkla gelsin paşa
Guzelanniss Gokturkmom_ hem karnı doymuş oluyor hemde uyumuş oluyor ne güzel iste canım😂 ikisi bi arada😁 teşekkür ederim amin inşallah 🥰🤲
hunilii selintasdelen 4 sene önce oğluma kanz sleepside almıştım hâlâ onu kullanıyoruz inşaAllah abisi yatağa alışırsa doğacal bebiş de onu kullanacak😅