caaaanaaann dilancsknn 37+1 bugün kontrolümuz vardı 2970 grm 49 cm olmuş kızım tek arter tek ven bebeğim bir hafta geride
gknrysf dilancsknn ben de 37 haftalıkken gittiğimde 2730 demşti doktor küçük bir bebegın olacak bu haftalar da yemene dıkkat et demıstı 1 hafta sonra gittim sadece 100 gram almış acaba ne yesem kılo alır ya
dilancsknn gknrysf muz,ceviz,kaşar peyniri çok güzel kilo aldırıyor benim ilk hamileliğimde bunları sürekli tüketiyordum kızım 3.600 doğmuştu
TugceMomyy gknrysf tahin ceviz ve muz öneririm bebeğe kilo aldırıyor her sabah düzenli 1 kaşık tahin yutuyorum hiç sevmezdim midem bulanırdı ama limon damlatarak yutuyorum günde 1 tane muz yemeye çalışıyorum ara öğünde de 5 6 tane ceviz
gknrysf dilancsknn iştahım hiç yok açım ama yıyemıyorum Benımde ilk çocuğum 3600 doğmuştu ama doktor buna 3 kılo bıle zor dıyor şuan 38+ 4 günlük oldum Perşembe bi daha gidicem bakalım artık
gknrysf TugceMomyy son gunlerım artık agrılarım da bu aralar çok önerilerinizi denıycem sağlıklı olsun da zayıf bebek çok da önemli degıl
TugceMomyy dilancsknn geçen hafta gitmiştim 2960 demişti perşembe tekrar kontrolum var 3ü geçmiştir diye tahmin ediyorum
TugceMomyy dilancsknn amin inşallah sağlıkla bi kucağımıza alsaydık sona yaklaştıkça zorlaşıyor aynıyız galiba bende 37+3 ama iki gündür çok sancım var akşamları özellikle regl gibi sancı giriyor karnım sertleşiyor çok zorlanmaya başladım sizde de oluyor mu