Sahinleylaa Vallahi çok bunaldım yorulmuş hissediyorum artık kendimi,nst de sancım vardı dün egzersiz yapmaya devam ediyorum sıcak duş alıyorum ilk defa bu akşam sıcak suya oturdum doğumumun hızlanması için elimden geleni yapmaya çalışıyorum önereceğiniz bir şey var mı bana kızlar
snms Sahinleylaa yaptıklarına ek bana da cinsel iliski önerdi doktorum bir haftadır fazla aktifim yürüyüş olsun ev temizliği squat falan sıcak duşlar alıyorum her gün adacayı da iciyorum birer fincan ama danışılmadan içilmemeli ben danışarak tükettim sancıları harekete geçiriyormus 38+6 oluyoruz bu gece umarım doğururuz bi an önce 🙏
Sahinleylaa asilsmom evet bana da korunmadan ilişki önerdi yapmaya gayret ediyoruz,belimde tuhaf ağrılarım oluyor birde çok hareketli bebeğim
Sahinleylaa asilsmom evet bende çok zorlanıyorum karnım falan kasılıyor inşallah sonuç verir normal Doğumla kurtuluruz ya 🙏
Sahinleylaa snms Ben bir ebeyi takip ediyorum ınstagram da orada egzersizler var onları yapmaya gayret ediyorum,bide son zamanlar ya geçmiyor yolunu gözlüyoruz ya çok heyecanlıyız 💙 inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza evlatlarımızı
Sahinleylaa hacerhacer bizde de aynı durumlar yalancı sancıdan ve bacak ağrılarından başka bir şey Yok 😞
Ruyam34 39+2 deyim bugün akşam 2 saat yürüdüm bakalım bi gelişme olacak mı cok yoruldum diebilirim her yetim ağrıyor evi de bugün süpürdüm umarım başlar sancılar inşallah