gulsen_26 Yürümekte aşırı zorlanıyorum hatta öksürürken bile canım o kadar çok acıyor ki karnım taş gibi oluyor ara sıra dğn akşam belim çok kötü ağrıyordu şu an hafiften ağrım var doğuruyor muyum yoksa normal mi yaşayan var mı
yeliz1923 gulsen_26 Bende 38 oldum bu gün 2 cm açıklık var ayaktayken karnım sık sık kasılıyor doğum yakın normal doğum olacak doktor sancın olursa acilden giriş yaparsın dedi 😬😁
surpriz_anne Gülşen hanım ne yaptınız benim de bu hafta aynı o derece açıklığım mevcut doğurdunuz mu acaba gulsen_26 Esrayusuf
gulsen_26 Hatice_ozbay yok geçen hafta cuma kontrolüm vardı çatı muayenesi yaptı 3 cm açıklık var dedi eve gidebilirsin dedi nst de sancı 30 40 bazlarında çıktı
Hatice_ozbay gulsen_26 benim öyle sancılar vardı bi de nişan gelince aclie gittim yatış verdi o sabah doğum oldu normal doğum oldu 40+5 ken
ezel48 gulsen_26 çatı muanesi nasıl oluyor ve acı oluyor mu ilk kez hamileyim ve bilgisi olanlardan dinlemek isterim 🥹😌
UmutluYasam gulsen_26 aynıyız 39+2 olduk bugün ara ara bel ağrısı beyaz akıntı kasıkta hareketler ayaktayken hep karnım sert benimde geçen hafta 2 cm açıklık vardı sancı yok 20-40 arası
gulsen_26 Hatice_ozbay bende de nişan geliyor 1 haftadır süt beyazı renginde pembeye falan dönmedi hala kanama vs de yok
gulsen_26 Hatice_ozbay bende de yok doktor nişanın geliyor evet pembeye dönerse ya da kanama gibi olursa direkt gel dedi
gulsen_26 Hatice_ozbay benim ki de bunun daha açık rengi şeklinde geliyor normal doğum olcak inşallah
Hatice_ozbay gulsen_26 normal doğum güzel bir şey aslında ama sancı çok kötü ya bana bide suni sancı verdiler az bir şey
gulsen_26 Hatice_ozbay bu benim ikinci doğumum fakat ilkinde hiç böyle şeyler yaşamadım suyum geldiği için hastaneye gittim suni verip bildiğin zorla doğurttular o yüzden anlayamıyorum ne olduğunu
bebee1 @Hatice_ozbay Canım senin ilkti dimii? Nasıl geçti biraz anlatsana icimi ferahlat normal dogum hakkındaa😁
Hatice_ozbay bebee1 normal doğum güzel bir şey aslında ama sancı çok kötü bana bir de suni sancı verdiler az bir şey
TugceMomyy Hatice_ozbay bende 37 haftalığım bende de bundan daha açık renkte geldi 2 kere mukus gibi karnımın alt tarafında da 2 gündür aşırı sancı var regl sancısı gibi geçmiyor sancıdan kıvranıyorum normal mi acaba😪
gulsen_26 TugceMomyy şimdi acilden çıktım düzensiz sancılarım varmış aktif doğum sancısı yok 3 cm açıklık mevcut ağrılar o yüzdenmiş
Hatice_ozbay TugceMomyy normal değil doğum sancı bu cnm nişan geldi mi senin kaç dakikaya bir geliyor sancı
TugceMomyy Hatice_ozbay nişan gelmedi sadece 2 kere açık sarı renkte mukus geldi sancımda düzenli değil 2 gündür akşamları giriyor bikaç saat geçmiyor karnım sertleşiyor taş gibi
TugceMomyy Hatice_ozbay evet benimde ilk gebeliğim normal doğum istiyorum inşallah ama nişan da gelmedi sancı da düzenli değil o yüzden bekliyorum düzenli gelse hastaneye giderim