busbusssss Haftada erkeğe benziyor denilip 13te emin değilim kız da olabilir denildi. En erken nerden öğrenebilirim perinatologa gitsem öğrenebilir miyim ? Bildiğiniz bilgisine güvendiğiniz bir doktor var mı acaba?
zuzu_59 busbusssss özelde öğrenebilirsiniz, perinatoloji için ya riskin olması lazım ya da detaylı ultrason zamanının gelmesi lazım. Normal şekilde perinatolojiye gidemiyorsun diye biliyorum
ins busbusssss detaylı ultrason için gün almaya gittim bizim buradaki Şehir hastanesi ilk önce Perinatoloji doktoruna yönlendiriyor orada muayene Edip detaylı randevu veriyorlar Muayene etti 16. haftadayım cinsiyete bakar mısınız dedim tabi dedi kendini gösterirse bakarım 2 dakika sonra hemen kız dedi 2 kız evladım var Rabbim her iki evlat meyvesinden de hepimize nasip etsin eksik etmesin Acaba dedim yanlış görmüş olabilir mi Çok çabuk bakıp söyledi
cuteregina busbusssss özel klinikler 8-10 k alıyor cinsiyet için bu parayı vermek mantıklı mi bilmiyorum Birkaç hafta bekleyip özele giderseniz gösterir bence erken daha haftanız acele etmenin anlamı yok
busbusssss zuzu_59 özel klinik tarzı yerler var ya perinatoloji uzmanı oluyor öyle bi yere demek istedim
eylulmihrasmom busbusssss anadolu yakasında kliniğe gidiyorum doktorum perinatolog 11bin muayenesi isterseniz önerebilirim
tamaygunturk Ben 13. Haftada Perinatoloji bölümünde ikili tarama testi yaptırırken cinsiyeti öğrendim, çok detaylı baktıkları için cinsiyette çok yanılma olacağını düşünmüyorum, sonrasında kendi doktoruma gittiğimde de cinsiyeti doğru gördüklerini belirtti.
busbusssss tamaygunturk ikili tarama yaptırmadım ben. Özel hastaneye gidiyorum normalde ama cihazı iyi olan başka bi yer daha arayışındayım kız erkek farketmez ama şu belirsizlik benim canımı sıktı