mlkpc Kızlar benim Ovulasyon gittikçe sılıkleşti ve bende bıraktım test yapmayı baya silikleşti adete kaç gün kala gebelik testi yaptınız ve belirti gibi hissiyatlarınız varmıydı
mevsimmbhr mlkpc yumurtlamadan 14 gün geçtikten sonra net belli olur ama 11.gün den başlayanlar da var öğrenenler
mlkpc mevsimmbhr Evet bende nolur nolmaz diye 31 değerlendirmiştim eşim vardıyalı olduğu için o güne oldu bakalım hayırlısı ya bazısı yok falan dedi yumurtlama yap sonuna kadar dedi ama bariz belliydi yani
mevsimmbhr mlkpc canm bu testler bazılarında tam kıpkırmızı olmayabılıyor burada bı arkadaşta da aynısı olmuştu tam kıpkırmızı olmadan siliklesmıstı ve o ay hamile kalmıştı ınsallah sende de vardır 🙏🏻
mlkpc mevsimmbhr Biraz korktum açıkçası diğer ay negatifi gördüm biraz hüzünlendim daha yeni deniyoruz muhtelemelen çatlama günüydü 31 i bende o gün değerlendirdim tutmarmı tutmazmı biraz araftayım açıkçası nasıp kısmet artık
mevsimmbhr mlkpc hayırlısı olsun inşallah tutar bende 5 aydır denıyoruz esımle 2.çocuğumuz için dua edelim birbirimize 🙏🏻
mlkpc mevsimmbhr Allahım nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın yavrucugunun da bi kardeşi olsun insallah ovuslasyon kullanıyormusun sende
mevsimmbhr mlkpc amin canım ınsallah ben geçen ay denedım ilk defa aşırı strese soktu benı daha da yapmadım bu ay öyle gün aşırı degerlendırdık daha regl olmadım 4 gün var bakalım
mlkpc mevsimmbhr Ay hadi hayırlısı olsun inşallah buraya güzel haberlerle gelelim bende diyet ay aşırı ters yaptım bu ay daha sakinim bakalım