zynps 9+5 haftalık hamileyim. Mememde çok şiddetli ağrım var. Baştan aşağı kesiyorlar sanki. Kontrolüme daha var diye bekledim ama bu gün çok şiddetlendi neden olabilir nasıl hafifleyebilir yardımcı olur musunuz lütfen çok canım yanıyo
Ezgib zynps canim benimde o haftalarda öyle oldu uykudan uyanıyordum doktora sordum normal dedi sakin masaj yapip sıkma dedi sende ılık duş al sütyen takma biraz
Srfn11 zynps Malesef bende ilk zmnlarda yasamistim 13. Haftamdan snra azalmisti ama nasil bir agri sanki yakiordu orayi aciyla agri karisik tshirtlerimi bile degdigi zmn kesiolardi sanki
eliffylmz zynps sütyen varsa çıkar istersen özellikle demirli olandan takma bir süre spor bişiler kullanabilirsin ilk zamanlar benimde olmuştu baya hassastı geçti sonradan. bide ılık duş iyi gelir belki
Popmum Dokunma göğüslerine. Ağrı normal çekeceksin bir süre malesef. Sutyensiz takıl evde yapcak bir şey yok malesef.
zynps Ezgib sütyeni çıkardım o acıyla şiddetlenince sıktım çok çaresiz kaldım soğuk uyguluyorum şimdi sürekli bıçak saplanıyor sanki