Busragunayy Kızlar son ayda her hafta doktora gidip nst ye bağlıyolar ya özel hastaneye gidenler her kontrolde para ödüyor mu acaba?
Deletedmom277 Busragunayy 36dan sonra her hafta çağırdı doktor 10 günü geçmediği için bi hafta verip bir hafta vermedim
Nursemomm Busragunayy evet ben 30 dan beridir düzenli sancılarım olduğu için her hafta giriyorum her girdiğimdede ücret ödüyorum
Ersozburcin Busragunayy bnö sigortam var ama geçen ilkez nts ye bağladı doktorum. 30 haftada bn biraz hareket etmeyince panikleyip gittim. Yeniden sigortadan onay aldıklarına göre para alıyorlar cnm
Prettymom Deletedmom277 bir şey soracağım ben 1 Nisa’n da gittim dr 10 onda çağırdı ben para ödeyecek miyim😂😂 neye göre belirleniyor yani
Merveee277 Deletedmom277 nstye 10 gün içinde 2.kez girince ödemd yapmıyor muyuz yani bende Lokman hekime gidiyorum da
Mrv91 10 gün içinde tekrar gidersen doktor için ücret vermiyosun kontrol sayiliyo ama nst için alıyolar para
Sensam Özelde 10 gün içinde tekrardan gidilirse ücretsiz oluyo o hafta nts ise bebeğin kalp atışları dinlenio sancın var mı yok mu ona bakılıyor bebek hareket ettikçe elindeki kaleme benzet bi şey var ucunda kırmızı düğme var hareket ettikçe basıosun o düğmeye anladığım kadarıyla böle bişey ☺️
Fatossngr Busragunayy özele gidiyorum bende fakat nst ücretsiz olduğunu söyledi gel sonuçları da bana göster dedi doktorum sıra almana vs gerek yok dedi
Yagmur9833 Busragunayy ben ilk defa girdim dün nst ye sigortamiz var özele gidiyorum 10 tl ucret odedim sadece sancim ciktigi icin hactaya tekrar gidicem hatta😶
GULSAHKP Busragunayy nst için her zaman ödüyoruz 20tl ... muayene için 10gün içinde istediğin kadar kontrole gidebiliyoruz ücretsiz
mrshavva Busragunayy ben iki kere vermiştim diğerlerinde vermedim hiç 36. haftadan sonra her kontrolde nst
Prettymom Busragunayy muayene ye 10 gün içinde vermiyoruz ama nst için veriyoruz 10 günü geçerse muayeneye de veriyoruz
Busragunayy Prettymom peki diyelim muayeneye 1 nisanda gittim nstye 10 nisanda girdim ödemedim ama 1 hafta sonra tekrar çağırdılar 17 nisanda ozamanda muayane ödemeyecekmiyim 10 günü geçiyor ya ilk muayaneden bilginiz varsa söylermisiniz lütfen 🙂