Yaradanisterse Çağla İpek / ipek Çağla Umay ipek İdil İpek Hangi isim daha uyumlu sizce ipek mecburi gibi bir şey yoksa çift isim hiç sevmem yanına hangisi daha uyumlu lütfen yardım. :((((((((
allyslife Yaradanisterse hiçbirini uyduramadım ya🥺 İpek ismini çok severim, sadece İpek düşünmez misiniz? Tek isim olarak
Yaradanisterse allyslife yok canım kayınvalidem onu koymak istiyor şimdi benim istediğim olmamış olacak ben de pek uyduramadım da ne yapayım bu isimleri beğeniyordum ipek yokken
allyslife blnmyld oyyyyy😍😍 çok iyi düşünmüşsün aşkım, ben de cinsiyeti öğrenmeden önce rüyamda kız bebek emziriyorum İpekk, İpeğimm, İpek kızım diye seviyordum. Uyanınca eşime demiştim. Kızsa İpek’i değerlendirelim diye🫠
blnmyld allyslife Rabbim inşallah gönlüne göre verir bitanem bir bakarsın oğluşundan sonra bir de kızçen olur 🥹🌸
Yaradanisterse girlsmummy evet onu da düşündüm de bilemedim İdil ismini severim o yüzden. Kulağa nasıl geliyor peki açık konuşmak gerekirse 😊
allyslife blnmyld sağlıklı olsunlar yeter, hiç önemli değil aşkım🫠 ilk gebeliğim sonlanınca bunu daha iyi idrak ettik eşimle🫠💖
Yaradanisterse nazifeeeeeeeeee ay bana da öyle geldi de kulağa nasıl geliyor ben alınmam ya objektif olun
allyslife Yaradanisterse ayy kayınvalide mi🤦🏻♀️ Allah gönlünce bir isim nasip etsin inşaallaah🤲🏻 o zaman Nil İpek ya da İdil İpek🫠 Umay’ı anlamından ötürü sevemiyorum
Yaradanisterse hunilii doğru diyorsunuz, peki İdil İpek kulağa mantıklı geliyor mu objektif olun alınmam ben 😊