Canantekin Kızlar 15 haftalık hamileyim. Her gün yumurta yemem lazımmış ama ben yiyemiyorum ☹️ Sizce önemli mi? Yumurta yemezsen bebek sağlıksız olur dediler korkuttular beni.
Series26 Canantekin canım bende yiyemiyorum her gün yiyince alerji yapıyor haftada iki üç yemeye çalışıyorum 19. Haftadayım doktorumda gelişimi normal dedi sağlıksız olsa haftasıyla uyumlu olmaz gelişimi diye düşünüyorum 🤷🏼♀️ Etraftan söylenene pek takılma bence agzı olan konuşuyor ☺️
mf_ozturk Canantekin Bende yumurtayı normalde çok severdim ama şimdi çok tüketemiyorum malesef Yememiz lazım tabi hiç mi yiyemiyosun Haşlama, tavada ya da yumurtalı ekmek felen
Deletedmom277 Canantekin Benim bebeğim zayıf doğacaktı doktor fazla kilo bekleme geriden geliyor sürekli kırmızı et yumurta yoğurt süt iç ve ye dedi yedim ve 3250 doğdu günde sabah ve akşam olmak üzere 2 kere yumurta yedim düşün artık
Laleu Bende yemiyorum bazen haftasonlari yagda yapiyorum haslama baslarda zorlayip ilk 2 ay yemistim sonra biraktim artik migdemi bulandiriyordu
Deletedmom277 Canantekin yumurta okadar önemli ki herkes için hatta yemeni tavsiye ederim yağda da yapabilirsin
Ersozburcin Canantekin yumurta bebeğe kilo aldırıyor ama ilk haftalar mide bulantısından yemiyorsan sonrun değil sonrasında yersin cnm şuan zorlarsan tiksinme gelir hiç yiyemezsin
Elininanasi Bende yiyemiyordum.yiyemoyorumda zaten.dokttor yememi soyledi.sut icemiyorrdum yesillik yeyemiyordim.simdi sukurlee olsun sut peynir pekmez muz yogurt meyveler tukete biliyorum artk.ama yumurta yok yani.son 2 hafta boyle kidalandim .bebeyimin kilosh hizlanmis.kilo aldiryo hakiketem
o6__8o Canantekin onemli tabi canim ama mide almayincada yemesi bi hayli güc. Valla bende hergun 2 yumurta mutlaka yiyiyorm. Gerek haslama gerek peynirli salamli falan o sekilde .ama hergun mutlaka
feyzaa34 Canantekin yok öyle bisey yumurtadan alacağım proteini süt yoğurt peynirden alabilirsin. Bende balıktan tiksindim banada zekâsız olur çocuğun dedi eşimin teyzesi. Ben napim😂😂😂